Over ons

We are the leaders in compaction machinery

Productie en ontwikkeling sinds 1976

Kleinschalig is SAMAC in 1976 begonnen met de service en verbeteren van bestaande trilstampers. Al snel werd er overgegaan naar een eigen productie van trilstampers en trilplaten.

Vanwege de snelle groei is in de jaren 80 de productie uitgebreid naar een nieuw pand. Ook werd er een begin gemaakt met het computer gestuurd produceren van eigen onderdelen voor de verdichtingsmachines.

Het vervaardigen van de onderdelen is inmiddels zo geautomatiseerd dat alle onderdelen efficiënt computer gestuurd worden geproduceerd.

High Tech productie SAMAC machines

Het bouwen van de onze producten is een uniek proces. De fabriekshal in Zwolle bestaat uit efficiënte en arbeidsvriendelijke productie plaatsen voor de machines. Ook de onderdelen worden in eigen fabriek geproduceerd.

Dankzij volledige automatisering worden alle onderdelen computer gestuurd geproduceerd. Dit heeft als voordeel dat één persoon 6 machines kan managen om onderdelen te maken.

Het maken van de trilstampers verloopt zeer snel. Iedere 55 minuten rolt er een uit de productie en de trilstampers worden in een lijn geproduceerd. In tegenstelling tot dit worden de trilplaten juist op één plaats opgebouwd.